Nyheter

Den 11/8 startar vi

utförsäljning i butiken,

då vi kommer övergå till

e-handel. 


www.northtrollsgarn.se


Butiken kommer vara öppen 

varannan torsdagkväll under hösten, för stickcafe samt butiksförsäljning.Året 2020 har det hänt mycket i mitt liv och ute i världen, både bra och mindre bra saker.

Jag blev anställd hos Alfa Rehabilitering, arbetsgivare till Lotta och så kom Covid-19 som satte käppar i hjulen för många även för mig.

Sedan dess har jag jobbat och kämpat på för att få ihop alla delarna, familjen, jobbet, butiken, e-butiken och livet i allmänhet.

Mitt liv började kännas som de trassliga garnnystanen och trådstumparna på bilden. Varningsklockorna började ringa, jag tog några steg tillbaka och har därför varit lite inaktiv på Instagram, Facebook och med nyhetsbreven.

Jag har insett att denna situation inte är hälsosam, denna insikt har gjort att jag tagit de tråkiga beslutet att stänga butiken trållbodan.

Det innebär att när vi öppnar upp butiken efter semestern den 11/8 kommer jag starta utförsäljningen som kommer pågå till 31/8.

Till er kunder som har presentkort, tillgodokvitton skall dessa lösas in före 1/9 annars förfaller dessa. Även undanlagda varor i butiken skall hämtas/lösas ut före 1/9.

Mer info om utförsäljningen kommer under v 32.

Vill även passa på att tacka alla kunder som handlat av oss i butiken genom åren, butiken har gett mig mycket glädje och jag kommer sakna kontakten med er.

Nu tar jag lite semester och önskar er alla en fortsatt skön sommar.

Åsa


 

Besök min webbshop:

www.northtrollsgarn.se


trållbodan 070-8922500 Storgatan 74 94132 Piteå

info@traallbodan.se